Tuesday, February 16, 2010

Träfiberull i hela huset och lite rosa ull i halsduken

Nu fyller vi på i bjälklagen som var helt tomma på sina ställen och det känns underbart! Hela huset är snart täckt av gammelt damm och spån som virvlat upp. Om det någonsin kommer en vargavinter igen så är vi beredda!
Samtidigt har vi dragit igång en efterlängtad verandarenovering. Steg ett är att riva fultaket och förrådet och klä väggarna med pärlspont. Sen ska taket skrapas och målas och golvet ska också få färg. Eller mörkbetsas kanske. Sen vore det härligt med ett fönster mot öster igen och kanske en dörr ut. Fast det blir nog om några år.
I väntan på det bästa koftmönstret (Tack för tips och inspiration!Har hittat två på Drops som är nästan okej men jag vet inte hur jag ska gifta ihop dem.) stickar jag en halsduk med det rosa garnet och stickor 5. Tycker att garnet är finare i nystanet än uppstickat men halsduken kanske blir fin färdigblockad. Kan inte riktigt förstå hur man ska använda en halsduk som har en så tydlig avigsida. Här hittade jag mönstret.Nu åker alla tjejerna nattåget till Västerbotten för att hälsa på mormor, morfar, moster och morbror med familj. Det blir en spännande resa. Tar med Citronen och Aprilhalsduken!


2 Comments:

Blogger Luvan said...

Jag är lika impad som vanligt av dina skills och din/er energi. Ser mycket fram emot att ni kommer! Jag är borta lördag-söndag, men ses gärna på fredag!

12:16 PM  
Blogger Rödluvan said...

Har ni sportlov nu ? Vi startar vårt imorgon - ska bli kalas:)
KRAM

11:40 PM  

Post a Comment

<< Home