Thursday, November 27, 2008

Beställningar och blocketfynd

Efter diverse efterbeställningar av mössor, sjalar och strumpor är nu balansen i hemmet återställd. Nu kan vi ägna oss åt det verkligt fröjdefulla. Hämta jullådorna på vinden och tro att man ska adventsstäda innan man hänger upp stjärnorna och pyntet. Icke. Jag inser som vanligt att det gäller att börja pynta och sen städa om det blir tid över. Kan bli nån minut imorgon. Kanske.


Tjejernas julpyssel har kommit upp här och var. Och nedan, novembers bästa. Sängen som nästa är identisk med den vi hade innan. 300 spänn! Visserligen i Älmhult men ändå. (Kolla gärna på Gysinge byggnadsvård vad en nyproducerad kostar om du vill ha en likadan. Hehe.)En dag blir den också gråvit men nu över jul får det vara bara avlutat. Sänglyckan går inte att ta miste på.






4 Comments:

Blogger Fru P said...

Fiiina sängar! Och skönt att höra att fler pyntar först och (ev) städar sen....

10:22 AM  
Blogger johanna said...

Fint, fyndigt! Måste bara fråga - för att bygga upp liiiite husmorssjälvförtroende: Är det en slump att trasmattan har samma färgställning som min enda egenvävda (1 meter långa...) trasmatta, eller har du inspirerats av den? ;-)

Förresten fyndade vi också på Blocket idag, eller i alla fall vill jag tro det. 2 900 för mina drömmars köksbord Allegro från Stolab. Vansinnigt mycket pengar, men kravspecen för att det skulle bli bra i vårt kök var "Max 120 cm långt, kunna bli längre med extra skiva, ej slagbord" och det enda jag hittar i den vägen annars är "rustika"(sic!) "antikmålade" möbelvaruhusbord eller fyrkantiga furu-IKEA-bord (ej med behag åldrade). Har som sagt velat ha det i många år, och det kostar 8 300 nytt...

2:04 PM  
Blogger Christina i Hjuvik said...

Aahh! Vad fina dom blev, strumporna. Jag skulle gå in och visa maken vilka strumpor det var jag hade beställt - och det var ju lätt gjort :-)

TACK!
Jag måste genast tipsa alla jag känner, frågan är därmed hur länge balansen i hushållet får råda.

Christina

11:09 AM  
Blogger Rödluvan said...

Vad fina strumpor! Kan man beställa alltså?
Junibacken... Har varit min dröm att skapa "Junibackenbarnkammare" till tjejerna! Å så mysigt! Men nu börjar de bli så stora att deras idéer om mysiga sovrum inte riktigt samstämmer med moderns...
(Förresten är Rödluvan och Hanna H.fd.B ungefär samma person. Kan ju vara bra att veta.)

2:59 AM  

Post a Comment

<< Home